Tiedote työnantajalle

Kiitos, että annat opiskelijallemme mahdollisuuden osallistua koulun WOW-päivään!

Maailman steinerkoulujen yhteinen ponnistus kolmansien maiden steinerkoululaisten hyväksi (WOW – Waldorf One World) antaa oppilaille ja opiskelijoille konkreettisen mahdollisuuden autta heikommassa asemassa olevia lapsia ja nuoria.

WOW-päivä on Friends of Waldorf Education:n kampanja, joka järjestetään yhteistyössä European Council for Steiner Education:n (ECSWE) ja Alliance of Free Waldorf Schools:n kanssa. Kerätty raha lähetetään 100% eteenpäin avustuskohteisiin. Friends of Waldorf Education valvoo rahojen perille menoa ja raportoi avustusten käytöstä. ECSWE ja Suomen osalta Steinerkasvatuksen liitto vastaavat hallinnointiin ja rahojen siirtoihin menevistä kuluista.Suomessa kampanjaa koordinoi Steinerkasvatuksen liitto.

Päivätyökeräyksessä koululaisten tekemän työn ja työajan tulee olla suhteutettuna oppilaan / opiskelijan ikään ja taitoon.

WOW-PÄIVÄ on koulupäivä kaikille päivätyökeräykseen osallistuville. Oppilaat ja opiskelijat ovat koulun vakuutuksen piirissä.

Miten toimitaan käytännössä:

Oppilas antaa esitäytetyt keräyslomakkeet (2 kpl) (jossa oppilaan nimi, koulu, luokka, työnantaja, työaika) työnantajalle, joka allekirjoittaa/leimaa lomakkeet työpäivän lopuksi.

Lomakkeeseen merkitään oppilaan saama palkka.

Työnantaja maksaa palkan joko suoraan oppilaalle tai tilisiirtona WOW-päivä tilille (suositeltu minimikorvaus 15 euroa / 5 € tunti).

HUOM! Mikäli työnantaja maksaa suoraan WOW-PÄIVÄ -tilille, on maksettaessa käytettävä lomakkeeseen merkittyä koulukohtaista viitenumeroa!

Oppilas palauttaa toisen lomakkeen ja käteisellä saadut rahat kouluun. Työnantajalle jää toinen esitäytetty lomake kuitiksi.

WOW-pallo2013.png

Rahankeruulupa:

POL-2014-8436
Voimassa 2.10.2014-31.7.2016

Luvan saaja: Steinerkasvatuksen liitto ry, Förbundet för steinerpedagogik fr
Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.

WOW-PÄIVÄ:n avustustili:
K-S Osuuspankki FI07 5290 0220 3833 74 (IBAN)

KÄYTTÄKÄÄ KOULUN OMAA VIITENUMEROA!

>> KOULUKOHTAISET VIITENUMEROT

Lisätiedot WOW-päivästä:

Steinerkasvatuksen liitto / Pia Pale 0443588826

>> Tiedote työnantajille (pdf)

>> OHJESIVUT KOULUILLE EXTRANETIN PUOLELLA