Perehdy steinerpedagogiikkaan!

Steinerpedagogiikkaa voi opiskella eri mittaisissa opintokokonaisuuksissa sekä erilaisilla lyhytkursseilla.

Steinerpedagogisia yleisopintoja voi opiskella päivä- tai viikonloppuopintoina Snellman-korkeakoulussa (1 tai 2 vuotta, 60 op). Steinerpedagogisia opintoja viikonloppukoulutuksissa muualla Suomessa (n. 2 vuotta, 60 op). Nämä opinnot eivät suoraan vastaa Snellman-korkeakoulun ensimmäistä opintovuotta, mutta opinnot luetaan soveltuvin osin hyväksi, mikäli opiskelija hakeutuu jatkamaan opiskeluaan Snellman-korkeakoulun järjestämillä Steinerpedagogisilla luokanopettajaopinnoilla. Snellman-korkeakoulun verkkosivuilta www.snellman-korkeakoulu.fi löytyvät hakuohjeet ja hakuun liittyvät kelpoisuusvaatimukset.

Kysy lisätietoja suoraan koulutuspaikoista!

YHTEISTYÖTÄ KESÄYLIOPISTOJEN KANSSA

Useilla paikkakunnilla steinerkoulut tekevät yhteistyötä paikallisen kesäyliopiston kanssa steinerpedagogisten opintojen järjestämiseksi.
>> Suomen kesäyliopistot.fiIKONIT_pupu_vasen.png

Steinerpedagogiikkaan perehdyttävää koulutusta järjestävät tahot löydät täältä: