Mitä on sanottu?

Steinerpäiväkotien saamaa palautetta lapsilta ja aikuisilta:

”Miksi en ollut jo 4-vuotiaana Pikkukarhussa?”
kysyi 5-vuotias poika.

”Pikkukarhussa oli kivoja kavereita ja kivoja opettajia. Eskarityöt oli mukavia. Mulla on hirvee ikävä Pikkukarhuun, vaikka koulussakin on kivaa.”
- 7–vuotias koululainen, tyttö

”Pikkukarhussa tykkään kaikista Pikkukarhulaisista. Eurytmia on hirmu kivaa, kun siinä tulee uusia juttuja välillä. On kiva olla keittiöapulainen.”
- 5–vuotias poika

”Palautetta lapsen mukana on tullut ja varsinkin ihanista ruuista. Kaija tekee kuulemma parempaa ruokaa kuin äiti! Ja on sellaista puuroa, joka parantaa vatsakivun. Juhlat ovat Pikkukarhussa huolella valmisteltu ja tunnelmallisia.”
- 7-vuotiaan pojan äiti

”Pikkukarhuun voi lapset jättää päiväksi turvallisin mielin. Siellä he saavat olla aidosti lapsia - kiipeillä puissa ja leikkiä mielikuvitusleikkejä.”
- 7-vuotiaan tytön ja 5-vuotiaan pojan vanhemmat

”Lapsemme on aina mielellään hoitoon lähtenyt. Ruoka on saanut kehuja. Pelkkää positiivista: Erityisesti keskiviikon leipomispäivät ovat odotettuja. Kiitos.”
- 5-vuotiaan tytön vanhemmat

”Uskomaton onni oli löytää tällainen helmi! Ilmapiiri henkii lasten ja koko hoitopaikan hyvää oloa!”
- melkein 5-vuotíaiden kaksostyttöjen äiti

”Aikuisen kannalta päiväkoti toimii lasta tukevana, yksilöllisyyteen ja sosiaalisuuteen kasvattavana yksikkönä. Hoitopaikan rauhallisuus ja henkilökunnan hyvät välit heijastuvat lapseen ja hänen perheeseensä. On mukava tuoda lapsi aamulla hoitoon, kun lapsi otetaan henkilökohtaisesti vastaan ja vaihdetaan kuulumiset. Minäkuvaan päiväkodin toiminta vaikuttaa positiivisesti. Fyysistä minäkuvaa tukee liikunta ja eurytmia. Suoritusminäkuva ei rakennu keskinäiseen kilpailuun, vaan keskittyy omaan kehitykseen. Tämä ei luo suorituspaineita, vaan kehittää sosiaalista minäkuvaa. Hyväksyntä, tukeminen ja yhdessä tekeminen vahvistaa emotionaalista minäkuvaa. Kaikki yhdessä tukevat lapsen selviytymistä koulumaailmassa ja luovat hyvää pohjaa tulevaa elämää varten”
- 5-vuotiaan pojan isoäiti

>> Aikuisen kannalta päiväkoti toimii lasta tukevana, yksilöllisyyteen ja sosiaalisuuteen kasvattavana yksikkönä.

IKONIT_hirvi_vasen.png

>> Hoitopaikan rauhallisuus ja henkilökunnan hyvät välit heijastuvat lapseen ja hänen perheeseensä.

IKONIT_ilves_oikea.png

>> On mukava tuoda lapsi aamulla hoitoon, kun lapsi otetaan henkilökohtaisesti vastaan ja vaihdetaan kuulumiset.

Palautteet on koottu Steinerpäiväkoti Pikkukarhun vanhemmilta.